hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
NESTEA Vitao: élmény és szaktudás a palackban

A tea jótékony és természetes frisstő hatását a NESTEA Vitao zárta palackba. A NESTEA Vitao a jeges teák új generációja, amely azok számára készült, akik természetes frissítőre vágynak, és ügyelnek arra is, hogy tegyenek az egészségükért. A NESTEA Vitao termékek teakivonat felhasználásával és valódi gyümölcslé hozzáadásával készülnek, a legmodernebb technológiával működő aszeptikus, azaz csíramentes körülmények között, ezért nincs bennük tartósítószer és színezék sem.
A NESTEA Vitao Magyarországon kétféle változatban érhető el: NESTEA Vitao Zöld Tea, valamint az április elejétől kapható, rooibos alapú NESTEA Vitao Vörös Tea.

NESTEA Vitao Zöld Tea – a benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően sejtvédő
A NESTEA Vitao Zöld Tea az India déli részén fekvő Choladi ültetvényeiről származó válogatott tealevelekből készül. A Camellia sinensis cserjék zsenge hajtásait hagyományos módon, kézzel szüretelik, majd nagy gonddal dolgozzák fel. Ennek köszönhetően a tea megőrzi természetességét, jótékony hatású összetevőit, és természetes antioxidáns tartalmát is. A kellemes citromos ízesítésű NESTEA Vitao Zöld Teában található teakivonat sejtvédő hatású és segíthet szervezetünknek az oxidációs stressz elleni védekezésben.

NESTEA Vitao Vörös Tea – Relaxáló
A Dél-Afrikából származó rooibos tea nem rokona a zöld, illetve fekete teának. A rooibos tulajdonképpen egy speciális teafajta, amely a vörös fokföldirekettye (Aspalathus linearis) hajtásaiból készül.
Finom íze miatt a modern életmód kitűnő kiegészítőjének tartják, antioxidánst tartalmaz és alacsony cserzőanyag-tartalmú.
A NESTEA Vitao Vörös Tea a dél-afrikai Cedarberg hegységben található rooibos ültetvényekről származik. A rooibost fermentálják (a levegővel keveredve ekkor alakulnak ki az enzimek hatására a fajtára jellemző íz- és aromakomponensek), így válnak a növény levelei jellegzetes vöröses barna színűvé. Íze kellemesen gyengéd, ideális szomjoltó. Mivel a rooibos koffeinmentes, ezért a körteízesítésű, igazi rooibos teakivonatot tartalmazó NESTEA Vitao Vörös Tea élvezetesen fejti ki relaxáló hatását.További cikkek az archívumban >>
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat