hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Zsírégető Program Mindenkinek

Interjú Cseresnyés Beátával új DVD-je kapcsán.

- Nemrég jelent meg új DVD-d, Body-Balls Koncepció Zsírégető Program Mindenkinek címmel.
Miért pont mindenkinek?

- A Body-Balls Koncepció egy átfogó életmódprogram, melynek mozgásprogramjai úgy vannak összerakva, hogy életkori sajátosságoktól és edzéscéltól függően is megtaláljuk benne a számunkra megfelelő mozgásprogramot.
A koncepció hátterében megannyi alapelv húzódik, ezekre rakódnak az eszközből adódó sajátosságok, melyek még inkább színesítik az anyagot. Nagyon fontos alapelv a mértékletesség és a fokozatosság, azaz, hogy a csoportos órán is mindenki a saját magának még szépen kivitelezhető „fokozaton” dolgozzon.
A zsírégető programban ezek a háttér-elvek ugyanúgy megtalálhatók, továbbá a track-ek segítségével a mozgásprogram elemeit, blokkjait tetszőleges sorrendbe átszervezhetjük, ha kevesebb időnk van a tornára, rövidíthetjük, valamint, ha egy blokkot nem szeretnénk olyan hosszú ideig végezni, akkor átkapcsolhatunk a másik blokk-ra. Próbáltuk a programot minél inkább a személyes igényekhez és terhelhetőséghez alakítani.
- A DVD egy igazi színfolt a piacon. Csak Body-Ball-okkal lehet végezni az anyagot?
- Nem, hiszen a mozgásanyag szépen fel van építve, Body-Ball-ok nélkül is végezhető az anyag. De a kis labdákkal még hatékonyabb és még profibb az edzés, hiszen pont az eszköz tulajdonságaiból adódó sajátosságok (pl. gömbforma, préselhetőség) adják meg azt a plusszt, mely miatt ez a mozgásprogram unicum a piacon és mely miatt az eredmények hamarabb érkeznek és hosszabb ideig tarthatók fenn.
- Az eszköz nagyon drága?
- Egyeltalán nem, sőt, sokkal többet költünk felesleges dolgokra. A kis labdák ára már-már nevetségesen alacsony, főleg, ha hozzátesszük, hogy a mindennapi életben is mi mindenhez tud hozzájárulni – pl. derekunk mögé helyezve segíti az ülés közbeni helyes testtartást stb.
DVD-vel együtt megvásárolva pedig igazán jó konstrukciót alakítottunk ki.
- Hamarosan itt a Karácsony. Ajándékozásra is javaslod a programot?
- Mindenképpen, hiszen ez egy hasznos ajándék. Érdemes Body-Ball-lal együtt megvásárolnunk a DVD-t, hiszen a kettő egymásra épül. Férfiak, nők egyaránt örülnek ennek az ajándéknak.
A DVD a mindennapi életben és a munkahelyen történő használathoz is számos hasznos ötletet ad. A DVD-kben kedvezménykupon és ajándék fitnesz termi belépő is található. S lehet, hogy az ajándékozott pont ezen DVD hatására kezd el rendszeresen mozogni, sőt, edzőterembe járni.

ÖTLET:

HOGYAN TUDJUK JÓL KOMBINÁLNI AZ OTTHONI DVD HASZNÁLATOT A FITNESZ TERMI MOZGÁSPROGRAMOKKAL?

- A DVD választásnál fontos, hogy olyan anyagot válasszunk, ami formailag és tartalmilag is megállja a helyét, hiszen otthon nem látjuk, mit csinál a felhasználó, nincsen személyes kontrol.
- Az otthoni fitnesz DVD-k használata nagyszerűen kombinálható a fitnesz termi órákkal, hiszen, ha nincsen időnk edzésre menni, vagy a gyermekekkel kell váratlanul otthon maradni, mindig kéznél van.
- Egyes DVD-k track-esítve vannak, tehát lehet „ugrálni” az egyes részek között, így (természetesen bemelegítéssel és a program végén levezetéssel és nyújtással) tetszőlegesen variálhatjuk az aznapi mozgásprogramot vagy éppen a gyakorlatblokkok sorrendjét, az egész edzés időtartamát.
- A fitnesz termi edzésünket – növelve az edzésgyakoriságot – kiegészíthetjük a DVD heti egyszer történő használatával, így a DVD-t „nem unjuk meg” olyan hamar, akár éveken át is tudjuk használni.
- Ha egy adott típusú órára járunk a fitneszben, otthonra választhatunk egy másik típusú mozgásformát tartalmazó DVD-t.
- Vagy lehet, hogy pont ugyanazt a típusút, gyakorlásnak…További cikkek az archívumban >>
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat