hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
NESTEA havas szilva

NESTEA havas szilva - Hidegben is kényeztet a NESTEA új téli teája

A NESTEA jeges tea család másodszor jelentkezik téli kiadással: a NESTEA havas szilva, a természetes fekete tea és a szilva kellemes ízvilágát vegyíti a szegfűszeg és a méz aromájával.
A jeges tea az egyik legnépszerűbb frissítő, amelyről a tél közeledtével sem kell lemondanunk. A NESTEA Snowy Plum finom, fűszeres íze miatt az otthon töltött beszélgetős esték elmaradhatatlan frissítője, a téli kirándulások természetes kísérője, vagy éppen családi és baráti összejövetelek frissítő itala, amely finom ízével és kellemes illatával kényeztet és elvarázsol.

A többi NESTEA ízhez hasonlóan a havas szilva is tartósítószer-mentes, ráadásul C-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul a szervezet vitaminraktárának feltöltéséhez. A NESTEA havas szilva téli tea 1,5 literes kiszerelésben limitált kiadásban kapható.

A jótékony tea - Teázzunk télen is!

A tea a világ egyik legnépszerűbb itala, emberek milliói fogyasztják nap mint nap. Ma már közismert és tudományosan is bizonyított, hogy a mindennapos teafogyasztásnak számos jótékony hatása van egészségünkre. Érdekesség, hogy a tea minden hőmérsékleten ízletes és hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.
A NESTEA jeges tea természetes tea kivonatot tartalmaz, ennek köszönhetően a tea jótékony hatásával és ízével kényeztet minket, így kitűnő választás hidegben és melegben egyaránt.További cikkek az archívumban >>
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat