hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Fitnesz Fesztivál Róma (21. Festival Del Fitness) - az út után

A fitnesz fesztivál átütő sikert aratott. Nagy érdeklődést mutat a szombati 32.000 fős és a vasárnapi 28.000 fős látogatószám.
A fesztiválon négy nagy hangárban vehettek részt a látogatók a legkülönfélébb órákon, s próbálhattak ki új eszközöket, ételeket, mozgásformákat.

Cseresnyés Beáta, a Body-Balls Koncepció megalkotója anyagával vett részt e rangos eseményen, ami azért is nagy dolog, mert először képviselteti magát prezenter Magyarországról saját koncepcióval.

Partnere Halász Katalin volt Szerbiából.
Beát arról kérdeztük, hogyan látja az olasz fitness-wellness piacot, mi a jövőkép a magyarok számára.
„Jómagam nagyon bizakodó vagyok. Az olasz fitness piac több évvel előrébb tart ugyan, de bizonyos elemek ugyanúgy megtalálhatók benne nagyobban, mint nálunk – kisebben.

Rengeteg a termék, a kiállító, az óra, az előadó, ami azt mutatja, hogy az emberek költése talán nagyobb a fitnessre külföldön, mint itthon. De Olaszország nagyobb ország. Láttunk jó ötleteket és kezdeményezéseket, olyanokat is, melyek a magyar piacot is határozottan fejlesztenék. Összességében fergeteges volt a hangulat, átláthatók a standok, egyszóval nagyon hálás vagyok, hogy aktívan is részt vehettünk ezen a nagyszabású rendezvényen.”

Képes összefoglaló >

További információ a mellékelt tájékoztató anyagokon.

Ismertető angol nyelven: Pdf letöltése
A helyszín: Pdf letöltése
Órarend: Pdf letöltése
Partnerek: Pdf letöltése
Prezenterek: Pdf letöltése

További szép napot kívánunk!
Cseresnyés Beáta

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat