hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
FITBALANCE Millenáris


KATTINTS IDE A PROGRAMHOZ
Az idei ősz egyik legnagyobb, európai viszonylatban is kiemelkedő egészség, mozgás, és életmód rendezvénye vár Buda szívében egy különleges hangulatú helyszínen a Millenárison. A FitBalance elkötelezett híve az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítésének! Rendezvényeink 2006-óta több tízezer résztvevőt értek el, és mozgattak meg, amiben a legfelkészültebb szakemberek és szakmai szervezetek voltak a segítségünkre!A szeptember 25-én megrendezésre kerülő FitBalance eseményen, közel 100! program, óra, mintegy 55 hazai és 4 nemzetközi prezenter, továbbá 80 db. Spinning® vár! Részt vehetsz a Zumba, Jóga, Body Art, Capoera, Afro Dance, Iron Box, Kangoo, Step, a Funkcionális Training , TRX, és a további programokon. Különlegesség a Biopont Életmód és Ftness Expó, az XBOX Virtual Stage, a Pink Fit Kis Challange, valamint a Főnix-Med egészségügyi szűrések, ahol közel 20 féle ingyenes szűrés közül is választhatsz. Ha kisgyermekkel érkezel, akkor vár a nőklapjacafe ingyenes gyermekmegőrző. Ezen felül tanácsadások, a legújabb eszközök és mozgásformák bemutatói egy kellemes hangulatú és fitt hétvégén, miről te sem maradhatsz le! Ahogy ez elmúlt években , úgy a szeptember 25-ei FitBalance rendezvényen is tovább folytatódik a „Sztárok az Egészségért” programunk, amihez több népszerű előadó, sportoló és közéleti személyiség is csatlakozik!

Érdekesség , hogy a hivatalos versenysport ismét megjelenik a FitBalance programban, délután az IFBB Fitness és Testépítő Nemzetközi Kupa is részét képezi az eseménynek, ami egyben válogató verseny az IFBB Fitness Világbajnokságra!

A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot és a mozgást övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát.


részletes órarend:
www.fitbalance.lap.hu
www.fitbalance.hu

PROGRAM

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat