hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Budapesti Sportnap

Kedves Sporttársunk!

Sajnálattal értesítünk, hogy a 2009. szeptember 27-re tervezett budapesti sportnap rendezvény nagyszabású programja a jelentkezők alacsony száma miatt elmarad.

A sportnap reklámkampánya során többszázezer emberhez és többtízezer sporttársunkhoz juttattuk el az esemény hírét közvetlen levelekben, szóróanyagokon, internetes megjelenésekben, valamint több magazinban megjelent hirdetésekben. Mindezek ellenére csak kevés sporttársunk döntött úgy, hogy részvételével támogatja a hazai szabadidősportot és a Városmajorban való sportolást választja ezen a napon.

Nagyon sajnáljuk, hogy a szabadidősportnak ez az ünnepe a mai hazai helyzetben nem jöhetett létre!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sportolj velünk szeptember 27-én!

Annak ellenére, hogy a budapesti sportnapra tervezett részletes program elmarad, ezen a napon egy kisebb sportbaráti programra várunk szeretettel minden sportkedvelőt az eredeti helyszínen, a Városmajorban a BSE sportközpontjában (kosárlabda csarnok). A programokon való részvétel mindenki számára INGYENES!

Program:
10:00-10:40 FUTÁS - közös futás a Városmajorban (közös örömfutás a sporttudatos egészséges életmód jegyében a résztvevők edzettségének megfelelő tempóban)

11:00-11:50 Vadász Ákos - Iyengar yoga (gerincjavító jógagyakorlatok a Presenter of the Year 2008 szavazáson a hazánk legjobb body&mind oktatójának választott kiváló előadóval)

12:00-12:50 Geszler Dorottya - Pilates (a napjainkban oly népszerű mozgásforma, a Pilates tolmácsolása egy mindig kedves és elbűvölő előadótól, akit a televízió képernyőjéről oly sokan ismernek)
A jóga és Pilates órákra érkezőknek javasoljuk, hogy matracot vagy törölközőt hozzanak magukkal.

15:00 közös SÉTA a Normafánál (találkozó 15:00-kor a Normafa buszvégállomáson, amely megközelíthető a Moszkva térről induló 90 és 90A buszokkal). Kb. 1,5 órás közös séta erdei utakon.

A fenti programokon való részvétel INGYENES!

A helyszínen (Városmajor, BSE) öltözködési lehetőség rendelkezésre áll. A résztvevőknek frissítőt biztosítunk.

Szeretettel várunk! Sportoljunk együtt!

Kérjük, jelezd előre részvételi szándékodat a run@limonade.hu e-mail címen, hogy előre számolhassunk a programokon résztvevők létszámával. Köszönjük!

További információkat találsz az esemény hivatalos weboldalán:
www.sportnap.hu

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat