hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Virtuális yoga - virtuális pilates

Köszöntünk virtuális edzőtermünkben!

Napjaink rohanó világában lassan már arra sincs időnk igazán, hogy rendesen együnk, aludjunk, nem hogy relaxáljunk, vagy tegyünk is valamit egészségünk érdekében.

Ám most három kivételes hölgy úgy döntött, hogy nincs több kifogás, miszerint: - „Jaj, nincs időm lemenni, edzeni! Épp pluszmunkát kaptam a főnöktől! Nem akarok felöltözni! Túl sok idő, míg elmegyek az edzőterembe meg vissza!...

Ugye ismerősek ezek a mondatok? Számtalanszor már mi is használtuk őket, mikor úgy döntöttünk, hogy nem megyünk el edzeni. Nos, ezen túl nem is kell feltétlen elmennünk egészen az edzőteremig, mert a pilates-yoga-online.com elhozza nektek a mozgást egészen a számítógép képernyőéig. Te pedig a saját szobádban már neki is láthatsz egy kellemes kis edzésnek.

A technika ördögét felhasználva Habuczki Nagy Virginie és Csanádi Anita Mária vezető pilates és jóga oktatók most szövetkeztek, hogy a kevés idővel rendelkező nők és férfiak is könnyedén lazíthassanak akár otthonról online videó rendszer segítségével.

Virginie és Anita egy barátnőjükkel most létrehoztak egy olyan internetes oldalt, ahol nem csak a jóga és pilates történeti hátteréről tudhatunk meg mindent, vagy néhány képet láthatunk a standard gyakorlatokról, hanem online videók letöltésével akár együtt is dolgozhatunk a két oktatóval.
Ha meg már kedvet kaptunk az állandó mozgáshoz, és jó társasághoz, akkor a nyáron akár 1-1 hétvégi táborban is találkozhatunk.

De ha addig is szeretnél egy-két nyugodt mozdulatsort beiktatni a mindennapjaidba, reggel még munkába indulás előtt jógáznál egy kicsit… Esetleg lefekvés előtt nem ártana kirázni a tagjaidból az aznapi feszültséget? Ma már megint nem tudtál elmenni az edzésre? Akkor nincs más dolgod, mint felmenni a pilatesyogaclub.com-ra, regisztrálni, és máris kipróbálhatod, hogy milyen, ha a személyi edző házhoz jön.

Gyere el most és légy tag a www.pilates-yoga-online.com meditációs honlapon.


Várunk sok Szeretettel:

Pilates Yoga Online



További cikkek az archívumban >>
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat