hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Testépítő Bajnokok Éjszakája Verseny

Negyedszer kerül idén megrendezésre Szegeden a Testépítő Bajnokok Éjszakája verseny!

A szegedi IH-ban, november 14-én 17:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Testépítő Bajnokok Éjszakája elnevezésű verseny.

A versenyen három sportágból: Női Fitness Forma, Női Fitness Modell és Férfi Testépítés az ország legjobb versenyzői mérkőznek meg.

A többi versenyen bevett szokásoktól eltérően, a Bajnokok Éjszakáján egyetlen abszolút kategóriában történik a versenyzés. Itt valóban kiderül, ki a bajnokok bajnoka! Szezonzáró versenyként nagy presztízst jelent ennek a díjnak az elhódítása.

A verseny három alkalommal került eddig megrendezésre, mindhárom alkalommal teltház mellett, nagy közönségsikert aratva.

Korábbi bajnokaink: Vékony Zoltán, Tóth Zoltán és Tóth Dániel. Tóth Dani az idei versenyeken szenzációs formát mutatott, indul az idei versenyen is.

A korábbi versenyekről itt olvashat összefoglalót: http://magazin.builder.hu/testepites/versenyek/bajnokok-ejszakaja-2009-versenykiiras
A versenyt a Body.Builder Webmagazin oldalain idén élő közvetítésben is követhetik az érdeklődők: http://body.builder.hu/mtbe_2009.htm4

A rendezvény szervezője az Izometria Kft, jegyeket a helyszínen, vagy elővételben a Sport Travel (06-62-48-48-88) irodájában lehet vásárolni, 2000.- Ft-os áron.

Beszámolók és képek az előző évek versenyeiről:
http://body.builder.hu/mtbe2003.htm4 majd
http://body.builder.hu/mtbe2004.htm4 illetve
http://body.builder.hu/mtbe2005.htm4

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat