hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Traubi Magyar Foci - Matrica Gyűjtőalbum

Ez évben is óriási érdeklődés kísérte a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség iskolai programjának motivációs ajándékát, mely idén a „TRAUBI Magyar Foci „matricás gyűjtőalbum. Az ajándékot minden MGYLSZ iskolai programban regisztrált ifjú futballista megkapja még karácsony előtt. Az idei ajándékot a debreceni Olasz Foci Suli Mikulás Kupáján mutatták be első ízben a gyerekeknek, a fogadtatás pedig minden várakozást felül múlt. Képünkön Vámosi József az MGYLSZ elnökségi tagja adja át a torna résztvevőinek az albumot. A gyerekek és ifjú focisták mellett az edzők és csapatkísérők is örömmel vették a kezdeményezést, főként a már megrendelhető, ill. előfizethető album ismeretterjesztői küldetését díjazták.

A „TRAUBI Magyar Foci „album oldalain a gyerekek saját maguk állíthatják sorrendbe a csapatokat a magyar válogatott, az NB I valamint a VB harmadik helyezett U20-as válogatott valamennyi tagjának összegyűjthető matricái segítségével. Összesen 18 hazai csapat és 50 külföldön játszó magyar focista matricáját ragaszthatják be az albumba. A matricák a legjobb akciófotókkal jelennek meg. A játékosok a matricákon keresztül üzeneteket küldenek a gyerekeknek, mellyel egészségesebb, környezettudatosabb életmódra, a sport szeretetére próbálják ráirányítani figyelmüket.
Az albumhoz rendelhető matricacsomagok elméleti tudást és ismeretterjesztést is nyújtanak a csapatokról, a játékosokról és magáról a fociról. Tematikus edzésprogram, technikai gyakorlatok is megjelentetésre kerülnek, valamint sporttörténeti bemutatás és vetélkedő is lesz a gyerekeknek. Az albumban megjelenő tesztkérdések helyes megválaszolása és beküldése után további értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra.

További részletek a www.sportmatrica.hu weboldalon találhatóak!

A regisztrált gyermekeken kívül természetesen lehetőség van rendelésre azon gyerekeknek is, akik szeretik a focit, de nem tagjai az iskolai programnak! Igényléseiket megtehetik az iskolákban a testnevelőknél, csapatok edzőinél vagy a www.sportmatrica.hu linkre kattintva!

A „TRAUBI Magyar Foci „matricás gyűjtőalbummal kapcsolatos hírek, információk folyamatosan nyomon követhetők a www.sportmatrica.hu és www.gyermekfoci.hu oldalakon (az MGYLSZ honlapján), valamint a különböző televíziókban ( pl.: Alföld TV, Minimax, Sport TV) és más médiumokban is.

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat