hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
ASHTANGA JÓGA & HERBAL DETOX Workshop


2010. március 26-28.

Amit ez a hétvége nyújt:
Megtanulhatsz egy speciális, Ashtanga Jógán alapuló jóga sorozatot.
Megismerkedünk a testsúly leadásának és megtartásának legegészségesebb és leggyorsabb módjával.
3 napon keresztül frissen facsart gyümölcs-, zöldség- és gyógynövényitalokat fogyasztunk, amelyek elősegítik a test méregtelenítését.
Elsajátítjuk azokat a légzőgyakorlatokat (pránájáma), amelyek segítenek a hétköznapi rutinban, a sportolásban és a nyugodt alvásban.

Jelentkezési határidő: március 20.!
Limitált csoportlétszám: max 20 fő!

Helyszín: Budapest V. Párisi u. 1.
információ: info@akozpont.hu
30/605 0759, 70/365 0815

Természetes diéta
Ashtanga Jóga
Légzőgyakorlatok


Steven útja az egészség felé 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor az első jógaóráját vette. Nem sokkal később már jógatanár és táplálkozási tanácsadó. Célja megismertetni mindenkivel az egészséges életmódot a helyes táplálkozáson és a jógán keresztül.

Jóga Instruktori tapasztalata több mint 15 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Többféle iranyzatot tanult , többek között Ashtanga, Integrál és Sivananda Jógát. Tanult Indiában és Ázsia egyéb részein, az Egyesült Államokban és Europában. Mesterei között található K. Pattabhi Jois, Richard Freeman, Lino Miele, David Swenson, Eddie Stern, valamint Chuck Miller. Steven teljesen kezdő szinttől egészen a tanárképzésig tanít.

Hogy még jobban elmélyítse tudását a test működéséről, tanulmányozta a táplálkozás fontosságát, évekig kutatta a természetes növényi táplálék holisztikus gyógyító hatását a testre és elmére.

Dolgozott táplálkozási tanácsadóként az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában , többek között a Green Gulch Zen Meditation Center and Organic Farmon észak-Kaliforniában. Kutatta a különböző növények tulajdonságait mind a 4 égtájon, délkelet-Ázsia dzsungeleitől kezdve Skandinávián keresztül közép-Európa hegységeiig.

Thaiföldön nagy népszerűségnek örvendett Ashtanga Mysore órái, gyógyitó gyümölcs- és gyógynövenyes-zöldséges italai miatt. Thaiföldön a Spa Samui es Spa Koh Chang Resortban volt Jóga Instruktor es táplálkozási tanácsadó.

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat