hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Fogyiklub a Donnán

Hozd magad formába!

Lefogyni egyszerű? Nem hinnénk. Rengeteg kitartás és elszántság kell hozzá. Valamint ötletek, jó tanácsok és némi ösztönzés. Mi nem hiszünk a csodamódszerekben, a gyorskaja melletti fogyásban, a gondolat erejének kilócsökkentő hatásaiban, de biztosak vagyunk abban, hogy jó társaságban, hozzáértő edzőkkel, megfelelő motivációval és akaraterővel biztos a siker.

Lefogyni lehetséges! Mindenkinek joga van egy egészségesebb élethez, formásabb vonalakhoz, dicsérő bókok begyűjtéséhez és nem utolsó sorban önbizalma növeléséhez. Mi ebben segítünk most azoknak, akik jelentkeznek a megmérettetésre.

Szabadulj meg a kilóktól weboldalunk segítségével! Fitness edzők, egy dietetikus és egy pszichológus adnak hasznos tanácsokat a fogyni vágyóknak. Nem csodát ígérünk, ugyanis Nélküled semmilyen eredményt sem tudunk elérni. Ha elmúltál 18 éves, és úgy érzed, van benned elég spiritusz ahhoz, hogy hat héten keresztül a tested formálását helyezd előtérbe, és saját módszereiddel, no meg természetesen a mi közbejárásunkkal látványos eredményt tudsz elérni, akkor regisztrálj most!

Jelentkezz minél előbb, hogy bekerülj az első ötszázba, aki megmutathatja a Világnak, mennyire sikeres az alakformálásban. Őket március 20-án szeretettel várjuk Budapesten a Griff Fitnessben egy hivatalos mérésre. Rögzítjük a legfontosabb adatokat, hogy jól kiszámítható legyen, ki milyen arányban fogyott, milyen eredményt ért el az első szakaszban. Saját naplójában minden fogyózó nap, mint nap rögzíti táplálkozásának és testmozgásának részleteit, melyet, ha akar, az olvasókkal és versenytársaival is megoszthat. A hatodik hét végén azok, akik rendesen végigcsinálták saját kúrájukat és dokumentálták azt, ismét hivatalos körülmények között is mérlegre állnak. Itt kiderül, ki tartozik a 25 legjobb eredményekkel rendelkező versenyző közé, aki máris nyertesnek érezheti magát!

A 25 szerencsés továbbjut a második körbe, amely újabb hat hétig tart. Itt már jóval több segítséget kap a fogyáshoz, és ahhoz, hogy a súlycsökkenés maradandó legyen. A második szakasz ideje alatt ingyenesen látogathatja a listánkon szereplő, hozzá legközelebb eső fitness termet, ahol egy személyi edző felügyeli majd munkáját. Végül jöhet az utolsó mérlegelés.

Ki nyeri meg a fődíjat, az egyéves fitness bérletet és az ajándékcsomagot? Két végső győztese lesz a Tavaszi mínuszok játékos versenyének: a legeredményesebb „fogyó” és a közönség kedvence.

Bizonyítsd be Magadnak és a Világnak, hogy képes vagy rá, le tudsz fogyni, és légy Te a Tavaszi mínuszok arca! Régóta szeretnél már ledobni pár fölösleges kilót? Ragadd meg az alkalmat, fogyj olyanokkal, akik egy cipőben járnak Veled, fogadd meg szakértőink hasznos tanácsait és vidd el a fődíjat! Regisztrálj most!

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat