hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Tesco FittAréna

Idén november 28-án, vasárnap lesz az év legfittebb napja! A Tesco FittAréna változatos fitnesz és az aerobik programmal vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért. A Papp László Budapest Sportarénában 5 teremben 40 különböző óratípus közül lehet választani. A neves hazai prezenterek vezette hagyományos fitnesz és aerobik mellett a Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni.

A nagyszínpadon fellép többek között Béres Alexandra, Czanik Balázs, Tatarek Rezső és Varró Gyula. Schobert Norbi és Rubint Réka a megszokottól eltérően külön-külön tartanak órákat.
Két óra között megismerheted az Életmód Expon az új trendeket és sporteszközöket, vagy a Fitnesz Parkban szakértők segítségével kipróbálhatod a legújabb, leghatékonyabb fitnesz eszközöket.

Budapest mellett két további helyszín várja a mozgás szerelmeseit: november 13-án Debrecenben, december 4-én pedig Veszprémben lehet együtt sportolni a népszerű előadókkal!

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal a Hátrányok Dacára Alapítvány javára.

A rendezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Bővebb információ: www.fittarena.hu

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat