hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Look Your Best


HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT A 21.SZÁZAD FITNESS MÓDSZERÉVEL!

Csúcstechnológia,ultrarövid edzés és elképesztő hatékonyság – ezek a jelzők eleinte belőlünk is csak egy szkeptikus legyintést tudtak kiváltani. Egészen addig, amíg ki nem próbáltuk, hogy miről is van szó!
A Speedfitness® módszere futótűzként terjed a szabadidő sportok területén és tömegek rajongását váltotta ki, de nem lehet felmérni az értékét egészen addig, míg az ember saját bőrén nem tapasztalta az edzés új dimenzióját. Ezt érezni kell! – mondja a szlogen és abszolút így is van!!


LOOK YOUR BEST – Premium Speedfitness Concept
Ha te is azok közé a mindig elfoglaltak és rohanó emberek közé tartozol, akiknek minden perc számít, ugyanakkor szeretnének egészségesek, fittek és karcsúak maradni, akkor itt az ideje, hogy felkeresd valamelyik LOOK YOUR BEST stúdiót.

Letisztult elegancia, egyedi design és barátságos atmoszféra fogad, ha ellátogatsz bármelyik franchise stúdióba, ahol a szakképzett személyi edzők maximális odafigyelésben és motivációban részesítenek, hogy elérd tréningcélod, legyen az akár alakformálás, izomfeszesítés vagy a fizikai teljesítőképességed növelése.

Heti 2x15 perc időráfordítással kiválthatod a hagyományos, több órás edzést az edzőteremben – ha van egy félórás ebédszüneted vagy egy kevés időd két tárgyalás között, akkor egy gyors telefonos vagy internetes bejelentkezés után már élvezheted is az elektromos izom stimuláció áldásos hatását.

A módszer (EMS) lényege, hogy az izom összehúzódást nem súlyok emelésével érjük el, hanem elektromosság használatával, mely közvetlenül az izmokat dolgoztatja meg. A Speedfitness a testizomzat 90 %-át bevonja a munkába, anélkül, hogy az ínakat és az ízületeket megterhelné, ezáltal nem csak hatékony, hanem rendkívül biztonságos is. Mivel az izomcsoportokat egyszerre dolgoztatja, és a felszíni izmok mellett a mélyizmokat is eléri, egy 15 perces edzés 2 órás megfeszített izommunkával járó testmozgásnak felel meg.

Az edzéshez speciális edzőruhát és törölközőt biztosítunk - úgyhogy a sporttáskád cipelésére gondolnod sem kell – és edzés előtt izotóniás sportitallal majd edzés után magas biológiai értékű fehérje shake-kel kínálunk a legmagasabb hatásfok elérésének érdekében.
Több szabadidő és több izomláz mindenképpen garantált ha minket választasz!

Érj el látható és érezhető sikereket a LOOK YOUR BEST Stúdiókgyors és minőségi szolgáltatásával!

SPECIÁLIS LEHETŐSÉG EXTRAHATÉKONY EDZÉSMÓDSZERÜNK KIPRÓBÁLÁSÁRA:
A próbaedzés ára a LOOK YOUR BEST franchise tagoknál 2011. november 19-27-ig:
1 db FitWeek jegy + 3000 Ft
Stúdiólista és bejelentkezés: www.lookyourbest.hu

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat