hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Szépség és idő


A Miss Fit 2011 Szépségverseny Királynője Kocsis Alexandra. Szandit a versenyről, szépségről és időről kérdeztük.

- Szandi, gratulálunk győzelmedhez! Miért jelentkeztél a Miss Fit szépségversenyre?

Nagyon szépen köszönöm! 12 évig versenyszerűen atletizáltam és sajnos egy sérülés miatt abba kellett hagynom viszont reménykedtem benne hogy az a sok munka megtérülhet még valahol...
A másik dolog pedig, hogy a tavaly november 26-án sikerült megnyernem a Miss Plastic Queen szépségversenyt ami életem egyik legszebb napja volt, szerettem volna ha egyszer újra átélhetem ezt az érzést.

- A Missfit.hu-n azt olvasom, sikeres élsportoló voltál. Mikor kezdődött sportpályafutásod? Milyen sikereid voltak?

Általános Iskola első osztályos voltam amikor lementem az első atlétika edzésemre, szerelmes lettem... Onnantól kezdve nem tudtam elszakadni a sporttól...
Nem tudnám kiemelni melyik díjamra vagy érmemre vagyok a legbüszkébb, a junior Európa bajnokira ugyanolyan büszke vagyok mint egy megyei verseny aranyérmére ugyanis nagyon jól tudom mennyi munka van minden mögött...
12 év élsport után sajnos egy térdsérülés miatt abba kellett hagynom a sportot, ami lelkileg nagyon megviselt, minden álmom és célom szertefoszlott.

- Hogy látod, testalkatodban hány százalék a sport eredménye és hány százalék a genetika?

Nagyon szerencsésnek érzem magam hiszen anyukám és apukám (válogatott focista volt) révén nagyon jó génállományt örököltem. Úgy gondolom 60-40 arányban nyert a genetika.

- A versenysport befejezése óta hogyan tartod karban magad?

Modellként dolgozom, ezért nagyon fontos, hogy mindig formában és naprakész legyek...
Hetente többször lejárok edzőterembe, ha van időm akkor elmegyek futni a szabadba, és persze odafigyelek a táplálkozásra ami számomra a legnehezebb mivel imádok enni jókat enni.

- Diéta, vagy mozgás? Melyikben hiszel?

Mindkettő! A diéta és a mozgás ugyanolyan fontos az egyik húzza a másikat, és a legjobban a kettő együttesével érhetünk el gyors és látványos eredményt.

- Szoktál koplalni?

Igen :) De csak ha nagyon készülök valamilyen fotózásra, vagy versenyre :)
Életemben háromszor koplaltam eddig:
Miss Fit
Miss Plastic Queen
CKM címlap fotózás

- A díjátadón egy Swarovsky kristályokkal kirakott ICE-WATCH karórát kaptál. Hasznát fogod venni? Pontos ember vagy?

Nagyon boldog voltam mert már nagyon régóta nézegettem pont azt az órát amit kaptam! Mikor kibontottam el sem hittem, hogy az az óra van a csomagban!
Próbálok pontos lenni, de itt Budapesten elég nehéz a sok dugó és baleset miatt, de az órával menni fog, előtte mindig a telefonomat állítottam be, de most már szem előtt tartom az időt :)

- Ilyen fiatalon érzed egyáltalán az idő múlását? Min tudod ezt lemérni?

Persze. Rohan az idő úgy emlékszem a 18. születésnapomra, mintha most lett volna, már 23 is elmúltam és persze az öcsémen látom ahogy nő és én még mindig kisfiúként kezelem...:)

- Hogy látod, a szépség mulandó?

Nem mulandó! Erre a legjobb példa az édes anyukám aki 44 évesen úgy olyan gyönyörű, mint 23 évvel ezelőtt.
Ő a legnagyobb példaképem!

- Elégedett vagy a külsőddel? Min változtatnál?

Úgy gondolom, hogy a nők soha nem lesznek elégedettek önmagukkal és mindig van és lesz valami, amin változtatnának, ezzel én is így vagyok.
De ezek a dolgok sporttal formálhatóak.

- Mik a terveid az új évre?

Szeretek célokat kitűzni magam elé, a terv pedig a megvalósítás. Rengeteg tervem van az új évre a munkámat és a magánéletemet tekintve is.
Az egyik egy saját hostess- modell és rendezvényszervező iroda megvalósítása a többi pedig még t.i.t.o.k! :)További cikkek az archívumban >>
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat