hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Legyen teljes a napod gabonapehellyel!Megint egy hajnali ébredés, a jól ismert szundi üzemmód, egy nyűgös átfordulás. A java azonban csak ezután következik! Rohanás közben kortyolsz kettőt a kávédból, és indulhat a nap. A reggeli persze elmarad, a gyomorkorgásod már meg sem hallod. Belegondoltál már abba, hogy hosszú távon mit okoz ez a szervezetedben? 


Kanalazz, ne csak öltözz


A kiegyensúlyozott étkezés, főleg a reggeli megadja az első löketet. Feltölt energiával és segít abban, hogy brillírozz egész nap. De nem mindegy, hogy mivel táplálod a testedet. Hiszen miért fordítanál kevesebb figyelmet a reggeli ételedre, mint a felvett ruhádra? Csakúgy, mint egy jól megválasztott felső, a megfelelő reggeli is teljessé tesz. Indítsd jól a napod! Kanalazz gabonapelyhet, hogy megkapd a kezdő lendületet.


Gabonapehellyel a finom vonalakért


Szereted a természetes ízeket, a gyümölcsöket és szeretnél jobban odafigyelni a vonalaidra? Kutatások igazolják, hogy azok a nők, akik a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód mellett naponta háromszor fogyasztanak teljes értékű gabonát, sikeresebben őrzik meg az alakjukat, és hosszú távon kevésbé hajlamosak az elhízásra. A gabonapehely természetesen nem helyettesíti a teljes értékű táplálkozást, viszont kiváló kiegészítője lehet a kiegyensúlyozott étrendnek. A NESTLÉ FITNESS gabonapelyhek például kiváló reggeli választás lehetnek, hiszen teljes értékű gabonát, valamint fontos vitaminokat, kalciumot és vasat tartalmaznak, ráadásul változatos ízekben kaphatók.


Még egy apropó, hogy együtt legyen a család


Persze nemcsak te, hanem a gyerkőcöd is folyamatos rohanásban van. Iskola, különórák, szakkörök, sportkörök – mind bele kellene, hogy férjen gyermeked napjába. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a megfelelő reggelivel, a nap indulásakor biztosítsd a lendületéhez szükséges energiát. Ne legyen kifogás a sietség! Szánj rá minden reggel húsz percet, hogy leültesd a csemetédet az asztalhoz. Így azon felül, hogy biztosítod neki a megfelelő napindító étkezést, alkalmat teremtesz arra, hogy – ha néhány percre is, de – együtt legyen a család, és becsempészd szeretteid életébe a tudatos táplálkozás szabályait. Ha tudatosan szeretnéd megtervezni a reggelit, akkor válaszd a teljes értékű gabonával készült ételeket. Ilyenek például a gyermekeknek szánt NESTLÉ gabonapelyhek, amelyek finom ízük mellett kiváló élelmi rostforrások, ráadásul a kicsiknek elengedhetetlenvitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, többek között kalciumot. Ami pedig téged illet, a NESTLÉ FITNESS veled együtt vigyáz a vonalaidra.


A választás nehézségei


A kereskedelmi forgalomban számos különböző - például korpás vagy barna - jelzéssel ellátott élelmiszer kapható, ezek a szimbólumok azonban sokszor félrevezetőek és nem feltétlenül jelentik azt, hogy a termék teljes értékű gabona felhasználásával készült. Ennek tudatában jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis, hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb terméket? Egyes gabonapehely gyártók külön feltüntetik a teljes értékű gabonatartalmat, így megkönnyítik a választást. A NESTLÉ gabonapelyheinek csomagolásán például zöld búzakalász emblémával jelzik a teljes értékű gabonatartalmat, így biztosak lehetünk abban, hogy ezekkel hozzájárulunk a teljes értékű étrend kialakításához.


 További cikkek az archívumban >>
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat