hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
JutaVit Mr&Miss Fit Szépségverseny


A sport szépség és egészség!


Idén először mindkét nem számára meghirdetjük versenyünket, a Mr&Miss Fit Szépségversenyt, a legsportosabb fiúk és lányok szépségversenyét. Fontos, hogy a Mr&Miss Fit nem fitnesz modell verseny, ezért várunk minden sportos fiút és lányt, hölgyet és urat, amatőröket és profikat, jógásokat, futókat, vízilabdázókat, tornászokat, és minden sport képviselőit!


Részvételi feltételek: Jelentkezhet minden olyan Magyarországon állandó bejelentett lakhellyel bíró hölgy, és úr aki a rendezvény idején 16. életévét betöltötte. A 18 évet be nem töltött versenyzők esetén szülői hozzájárulás szükséges. A jelentkezés online módon történhet a Jelentkezés menüpont alatt lévő adatlap kitöltésével, egy portré, valamint legalább két egész alakos fénykép elküldésével, amelyből legalább egyik fürdőruhás, vagy testhez simuló sportruházatú legyen. A döntőbe 14 hölgy és 10 úr juthat. A verseny facebook oldalán induló nyilvános szavazással a nagyközönség 1-1 főt juttathat a döntőbe. A zsűri fényképes szűrés alapján válogatón választja ki a döntőbe jutó további 13+9 (lány/fiú) versenyzőt. A válogató zárt körben, a zsűri előtt zajlik, az eseményre hölgyeknek magas sarkú cipőt és bikinit, uraknak sportcipőt és fürdőnadrágot kérünk hozni.


Jelentkezési határidő: 2014. február 6.


Casting: 2014 február 7.


Döntő: 2014 március 27.


Döntőbe jutásod esetén telefonon és e-mail-ben fogunk értesíteni. A döntőbe került versenyzőkkel szerződést kötünk, melyet e-mail-ben elküldünk. Amennyiben a feltételek nem fogadhatók el a Versenyző részéről, a rangsorban következő Versenyző jut be a döntőbe. A döntős versenyzők egyeztetett időpontban néhány napos felkészítő táborban vesznek részt, ahol koreográfiát tanulnak, fotózásokon vesznek részt.


www.mrandmissfit.hu

hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat