hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
fitközpont
Sportos szépségek a színpadon

Idén először rendezik meg a Mr&Miss Fit Szépségversenyt, vagyis nemcsak hölgyeket, hanem urakat is várnak az immár hagyományos vetélkedőre, melynek részvételi feltételei a www.mrandmissfit.hu oldalon találhatóak. Ebből az alkalomból beszélgettünk Szepesi Györggyel, a Miss Fit szépségversenyek tulajdonosával, létrehozójával.


Honnan eredt a késztetés a sportos ifjú hölgyek szépségparádéjának megrendezésére?


Sokáig nagy távközlési cégeknél dolgoztam, majd egy televíziós életmódcsatorna vezetőjeként kerültem közel olyan témákhoz, amelyek az egészséges életmóddal és a sporttal kapcsolatosak. Annyira megtetszettek, hogy később saját vállalkozásomban üzlettársammal tömegsport jellegű rendezvényeket szerveztem a body&mind szellemében, melyekre 800-1000 sportos hölgy is eljött, illetve a Fitweek elnevezésű programunkkal országszerte több ezer embert is meg tudunk mozgatni. Tapasztaltam, hogy létezik egy jó értelemben vett exhibicionizmus sok hölgyben, akik joggal büszkék arra, hogy sportos életmódjuknak, az egészséges táplálkozásnak köszönhetően, milyen fittek, milyen vonzó a megjelenésük, és egy részük szívesen kiáll a közönség elé is. Innen eredt az ötlet a Miss Fit szépségversenyekre. A cél az volt, hogy megmutassuk a rendszeres sportolás pozitív hatását a női szépségre. Az elsőt 2011-ben rendeztük, melynek döntőjére a Testnevelési Egyetem nagytermében került sor, a második döntő színhelye tavaly a Symbol Gardenben volt.


A cikk folytatása a Fit in the City oldalon:


http://fitinthecity.hu/szepseg-es-divat/75_sportos-szepsegek-a-szinpadon.html


/fitinthecity.hu/szepseg-es-divat/75_sportos-szepsegek-a-szinpadon.html">A cikk folytatása a Fit in the City oldalon >>További cikkek az archívumban >>
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat